Image of Rolf Lassgård

Rolf Lassgård

Üzgünüz, biyografi bulamadı Rolf Lassgård. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 29, 1955 In Östersund, Jämtlands län, Sweden
Movie/TV Credits:
23
İlk Proje:
In the series Kejsarn av Portugallien 1992-12-25
Son Proje:
Film The Swimmer 2018-01-01
Bilinen
Filmografi
Film The Swimmer Odvar 2018-01-01
Film Küçülen Hayatlar Dr. Jorgen Asbjørnsen 2017-12-22
Film Aslan Kadın Gustav 2017-09-14
Film Uferlos! Mikkel Nordergren 2013-09-22
Diziler Dag Ernst 2010-09-30
Film Kennedys Hirn Prof. Hellstrom 2010-04-03
Film Så olika Martin Larsson 2009-11-06
Film Storm Jonas Dahlberg 2009-02-07
Film De Gales hus Freiner 2008-09-12
Film Järnets änglar Kurre 2007-10-05
Film Den man älskar Alf 2007-09-28
Film Düğünden Sonra Jørgen 2006-02-24
Film Mannen som log Kurt Wallander 2003-12-26
Diziler Den 5:e kvinnan Kurt Wallander 2002-03-08
Film Den 5:e kvinnan Kurt Wallander 2002-01-01
Film Familjehemligheter Bosse Bendricks 2001-01-26
Film Gossip Magnus Wiktorsson 2000-12-24
Film Magnetisörens femte vinter Selander 1999-03-04
Film Sånt är livet Olle Sundqvist 1996-10-24
Film Jägarna Erik Bäckström 1996-01-31
Film Petri tårar Mayor 1995-08-10
Film Kådisbellan fånge 1993-09-24
Diziler Kejsarn av Portugallien Agrippa 1992-12-25