Image of Gara Takashima

Gara Takashima

Üzgünüz, biyografi bulamadı Gara Takashima. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 2, 1954 In Tokyo Prefecture, Japan
Movie/TV Credits:
16
İlk Proje:
In the series 太陽の牙ダグラム 1981-10-23
Son Proje:
Diziler ちゅーぶら!! 2010-01-04
Bilinen
Filmografi
Diziler ちゅーぶら!! Yōko Sagisawa 2010-01-04
Film Ex Machine Athena 2007-10-19
Diziler ああっ女神さまっ 2005-01-06
Diziler ああっ女神さまっ それぞれの翼 Hild (voice) 2005-01-06
Diziler 藍より青し Aoi's Mother 2002-04-10
Diziler Zoids: Chaotic Century Louise Theresa Camford 1999-09-04
Diziler 火魅子伝 Tenmoku 1999-01-07
Diziler サイレントメビウス Rosa Cheyenne 1998-04-07
Diziler カウボーイビバップ Julia 1998-04-03
Diziler Record of Lodoss War La saga dei cavalieri Neese (voice) 1998-04-01
Film Ninja Scroll Benisato 1993-06-05
Film ハーバーライト物語(ストーリー) ~ファッションララより~ Aunt 1988-03-11
Diziler 傷追い人 Jiji 1986-07-05
Diziler 魔法の妖精ペルシャ Kumi Hayami 1984-07-06
Film ドキュメント 太陽の牙ダグラム Daisy 1983-07-09
Diziler 太陽の牙ダグラム Daisey 1981-10-23