Image of Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro

Üzgünüz, biyografi bulamadı Rodrigo Santoro. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 22, 1975 In Petrópolis, Rio de Janeiro, Brazil
Movie/TV Credits:
25
İlk Proje:
In the movie The Roman Spring of Mrs. Stone 2003-05-04
Son Proje:
Diziler Westworld 2016-10-02
Bilinen
Filmografi
Diziler Westworld Hector Escaton 2016-10-02
Film Ben-Hur Jésus Christ 2016-08-17
Film Pele: Bir Efsanenin Doğuşu 2016-05-06
Film Jane'in Siahı Var Fitchum 2015-12-31
Film Otuzüç Laurence Golborne 2015-08-06
Film Fokus Garriga 2015-02-25
Film Rio, I Love You Ele (segment "Pas de Deux") 2014-09-12
Film Rio 2 Tulio (voice) 2014-03-19
Film 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi Xerxes 2014-03-05
Film Geçit Yok Frank Martinez 2013-01-12
Film Heleno Heleno de Freitas 2012-03-29
Film Dikkat Bebek Var Alex 2012-05-17
Film Hemingway & Gellhorn Zarra 2012-08-27
Film Rio Tulio (voice) 2011-04-03
Film Devlerin Günahı Oriol 2011-03-25
Film Yeni Mezun David Santiago 2009-08-21
Film Che: İkinci Bölüm Raúl Castro 2009-01-24
Film Seni Seviyorum Phillip Morris Jimmy 2009-01-18
Film Che: Birinci Bölüm Raúl Castro 2008-09-05
Film Slightly Out of Tune Joaquim (young) / Antonio Goldfaber 2008-08-29
Film Kırmızı Kuşak Bruno Silva 2008-04-07
Film 300 Spartalı Xerxes 2006-12-09
Film Aşk Her Yerde Karl 2003-09-07
Film Charlie’nin Melekleri: Tam Gaz Randy Emmers 2003-06-27
Film The Roman Spring of Mrs. Stone Young Man 2003-05-04