Image of James Biberi

James Biberi

Üzgünüz, biyografi bulamadı James Biberi. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 28, 1965 In Gjakovë - Kosovo
Movie/TV Credits:
20
İlk Proje:
In the series Law & Order 1990-09-13
Son Proje:
Film Ocean's 8 2018-06-15
Bilinen
Poster of Amsterdam Express
Poster of İçindeki Yabancı
Poster of Law & Order: Special Victims Unit
Poster of Melrose Place
Filmografi
Film Ocean's 8 Yuri 2018-06-15
Film Amsterdam Express Van Doom 2014-03-27
Diziler The Blacklist Pavlovich Brother #3 2013-09-23
Film İntikam Benim Ilir 2013-03-08
Diziler Golden Boy Robert Kilgore 2013-02-26
Film Sürücü Cook 2011-08-06
Diziler Mildred Pierce Priest 2011-03-27
Diziler Blue Bloods Kola 2010-09-24
Film Koç Ref 2010-06-13
Diziler White Collar Gaines 2009-10-23
Film İçindeki Yabancı Detective Pitney 2007-09-14
Film Sahtekar McGraw-Hill Security 2006-10-14
Film Beni Suçlu Bulun Frank Brentano 2006-03-16
Diziler Rescue Me Unknown 2004-07-21
Diziler Law & Order: Criminal Intent Unknown 2001-09-30
Diziler Third Watch Unknown 1999-09-23
Diziler Law & Order: Special Victims Unit Unknown 1999-09-20
Diziler The Sopranos Maitre'd 1999-01-10
Diziler Melrose Place Unknown 1992-07-08
Diziler Law & Order Unknown 1990-09-13