Image of Ingjerd Egeberg

Ingjerd Egeberg

Üzgünüz, biyografi bulamadı Ingjerd Egeberg. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 19, 1967 In Drammen, Buskerud fylke, Norway
Movie/TV Credits:
9
İlk Proje:
In the movie Detektor 2000-08-25
Son Proje:
Film En affære 2018-09-30
Bilinen
Poster of En affære
Poster of Kule kidz gråter ikke
Poster of Varde
Poster of Detektor
Filmografi
Film En affære Trine-Lise 2018-09-30
Film Küçülen Hayatlar Anne-Helene Asbjørnsen 2017-12-22
Film Øyevitne Elisabeth 2014-10-20
Film Kule kidz gråter ikke Jonas' Mother 2014-01-10
Diziler Mammon Eva Verås 2014-01-01
Film Varde Anne 2008-06-12
Film Marias Menn Maria 2006-09-28
Film Tyven, tyven Toril Houg 2002-03-22
Film Detektor Janne / Silje 2000-08-25