Image of Yumiko Kobayashi

Yumiko Kobayashi

Üzgünüz, biyografi bulamadı Yumiko Kobayashi. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 18, 1979 In Chiba, Japan
Movie/TV Credits:
28
İlk Proje:
In the series スレイヤーズ Sureiyāzu 1995-04-07
Son Proje:
Diziler Elemental Gelade 2018
Bilinen
Poster of Tales of the Abyss
Poster of Rental Magica
Poster of スレイヤーズ Sureiyāzu
Filmografi
Diziler Elemental Gelade Unknown 2018
Diziler 鬼灯の冷徹 Shiro (voice) 2014-01-10
Film Mardock Scramble: The Second Combustion Tweedledee 2011-09-03
Diziler エンジェルビーツ! Ōyama 2010-04-03
Diziler 東京マグニチュード8.0 Yuuki Onozawa 2009-07-09
Diziler Tales of the Abyss 2008-10-03
Diziler ソウルイーター Black Star 2008-04-07
Diziler ドルアーガの塔 Unknown 2008-04-04
Diziler Rental Magica Moroha Minagi 2007-10-07
Diziler 電脳コイル Akira Hashimoto 2007-05-12
Diziler XXX ホリック Unknown 2006-04-06
Diziler タクティカルロア Miharu Kairi 2006-01-07
Diziler 灼眼のシャナ Ogata Matake 2005-10-05
Diziler 魔法少女隊アルス Miletis (voice) 2004-04-09
Diziler 焼きたて!!ジャぱん Kazuma Azuma 2004-10-12
Diziler Ikkitousen Ukitsu 2003-07-30
Diziler デュエル・マスターズ Katta Kirifuda (voice) 2002-10-21
Diziler ボンバーマンジェッターズ Kobon 2002-10-02
Film eX-Driver the Movie Sōichi Sugano 2002-04-20
Diziler ちっちゃな雪使いシュガー 2001-10-02
Diziler 六門天外モンコレナイト Luke 2001-07-21
Diziler Figure 17 Unknown 2001-05-27
Diziler シスター・プリンセス Mamoru 2001-04-04
Film Love Hina Spring Special - I Wish Your Dream Sarah MacDougal 2001-03-31
Film Love Hina Christmas Special: Silent Eve Sarah MacDougal 2000-12-24
Diziler 人造人間キカイダー Masaru Kômyôji 2000-10-16
Diziler ラブひな Sarah MacDougal 2000-04-19
Diziler スレイヤーズ Sureiyāzu 1995-04-07