Image of Natalie Portman

Natalie Portman

Üzgünüz, biyografi bulamadı Natalie Portman. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 9, 1981 In Jerusalem, Israel
Movie/TV Credits:
48
İlk Proje:
In the movie Vox Lux
Son Proje:
Film John F. Donovan'ın Ölümü ve Yaşamı 2018-12-31
Bilinen
Filmografi
Film Vox Lux Celeste 2019
Film Yok Oluş Lena 2018-02-22
Film John F. Donovan'ın Ölümü ve Yaşamı Sam Turner 2018-12-31
Film Song to Song Rhonda 2017-03-17
Film Jackie Jacqueline Kennedy 2016-12-02
Film Planetarium Laura Barlow 2016-11-16
Film The Heyday of the Insensitive Bastards Laura 2016-07-16
Film Jane'in Siahı Var Jane Hammond 2015-12-31
Film Kupa Şovalyesi Elizabeth 2015-02-08
Film Thor: Karanlık Dünya Jane Foster 2013-10-29
Film Thor: From Asgard to Earth Herself 2011-09-13
Film Thor Jane Foster 2011-04-21
Film Kafadar Prensler Isabel 2011-04-08
Film Bağlanmak Yok Emma Kurtzman 2011-01-21
Film Siyah Kuğu Nina Sayers 2010-12-03
Film Öteki Kadın Emilia Greenleaf 2010-10-28
Film I'm Still Here Herself 2010-09-10
Film Hesher Nicole 2010-01-22
Film Kardeşler Grace Cahill 2009-01-27
Film Greed Woman #1 2009-01-01
Film Seni Seviyorum New York Rifka Malone (segment Mira Nair) 2008-09-06
Film Boleyn Kızı Anne Boleyn 2008-02-28
Film Benim Aşk Pastam Leslie 2007-05-16
Film Hotel Chevalier Jack's Girlfriend 2007-09-03
Film Küs Kardeşler Limited Şirketi Jack's Ex-Girlfriend 2007-09-29
Film Sihirli Oyuncakçı Molly Mahoney 2007-11-14
Film Goya'nın Hayaletleri Inés / Alicia 2006-11-08
Film Paris, Seni Seviyorum Francine (Faubourg Saint-Denis) 2006-05-16
Film V for Vendetta Evey Hammond 2006-03-15
Film The Story of Star Wars Padme Amidala 2005-08-18
Film Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı Padmé Amidala 2005-05-17
Film Free Zone Rebecca 2005-04-18
Film 10 Year Retrospective: Cast and Crew Look Back Herself - 'Mathilda' 2005-01-11
Film Daha Yaklaş Alice Ayres 2004-12-01
Film Eve Dönüş Sam 2004-07-28
Film Soğuk Dağ Sara 2003-12-24
Film Yıldız Savaşları: Bölüm II - Klonlar'ın Saldırısı Padmé Amidala 2002-05-15
Film The Beginning: Making 'Episode I' Herself 2001-02-01
Film Zırtapoz Herself 2001-09-28
Film Where the Heart Is Novalee Nation 2000-04-27
Film Buradan Çok Uzakta Ann August 1999-11-12
Film Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike Padmé Amidala 1999-05-19
Film Marslı Saldırısı Taffy Dale 1996-12-12
Film Herkes Seni Seviyorum Der Laura Dandrige 1996-12-06
Film Güzel Kızlar Marty 1996-02-09
Film Büyük Hesaplaşma Lauren Gustafson 1995-12-15
Film Sevginin Gücü Mathilda Lando 1994-09-14
Film Developing Nina 1994-01-01