Image of Søren Pilmark

Søren Pilmark

Üzgünüz, biyografi bulamadı Søren Pilmark. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 16, 1955 In Copenhagen, Denmark
Movie/TV Credits:
44
İlk Proje:
In the movie Kassen stemmer 1976-08-02
Son Proje:
Diziler Skjulte spor 2018
Bilinen
Poster of Skjulte spor
Poster of Nissernes Ø
Poster of Gøngehøvdingen
Poster of Kammesjukjul
Filmografi
Diziler Skjulte spor Unknown 2018
Film Mesteren David 2017-03-02
Film Küçülen Hayatlar Dr. Andreas Jacobsen 2017-12-22
Film Den utrolige historie om den kæmpestore pære Ulysses Karlsen 2017-10-12
Film İnancın Tuzağı Marcus Jacobsen 2016-03-03
Film 1864: Brødre i krig Lundbye 2016-02-25
Film Son Kral Bishop 2016-02-12
Film Ørkenens Sønner: Een gang til for prins Knud 2016-11-11
Diziler Kampen om tungtvannet Niels Bohr 2015-01-04
Film Kampen om tungtvannet Niels Bohr 2015-01-04
Diziler 1864 Oberst E. A. Lundbye 2014-10-12
Film Sülün Katilleri Marcus Jacobsen 2014-10-02
Film 1864 2014-10-12
Film Familien Jul Campingfatter 2014-11-20
Film Kafesteki Kadın Marcus Jacobsen 2013-10-03
Film Sorg og glæde Advokaten 2013-09-25
Film Ørkenens Sønner: Varm luft i Canal Grande Omar Papa 2012-10-25
Film Kon-Tiki Freuchen 2012-08-24
Film Parterapi Ulrik 2010-02-24
Film Ved verdens ende Consul 2009-10-09
Film Kærestesorger Agnetes far 2009-03-13
Film Ørkenens Sønner: En Sang Fra De Varme Lande Omar-Papa / Additional Roles 2008-10-21
Film Hvordan vi slipper af med de andre Christian 2007-01-26
Film De unge år Mads 2007-12-25
Film Til døden os skiller Erik 2007-09-28
Film Lotto Jørgen 2006-06-06
Film Ørkenens Sønner Et Skud i Tågen Omar-Papa / Additional Roles 2005-01-31
Film Kongekabale Erik Dreier Jensen 2004-08-10
Film Lad de små børn... Nisse 2004-03-26
Diziler Nissernes Ø Unknown 2003-12-01
Film Rembrandt 2003-05-17
Film Ørkenens Sønner: En Storm i Et Glas Vand Omar-Papa / Additional Roles 2001-10-01
Film Parıldayan Fenerler Torkild 2000-11-03
Film Ørkenens Sønner: Gå aldrig tilbage til en fuser Omar-Papa 1997-05-06
Film Menneskedyret Præsten 1995-09-01
Diziler The Kingdom 1994-11-24
Film Riget Jørgen Krogshøj 1994-11-23
Film Ørkenens Sønner Omar-Papa / Additional Roles 1994-11-11
Film Roser og Persille Benny 1993-08-20
Film De skrigende halse Djarnis 1993-03-07
Diziler Gøngehøvdingen Svend Gønge 1992-01-04
Film Peter von Scholten 1987-02-27
Film Kammesjukjul En ekspedient 1978-12-28
Film Kassen stemmer 1976-08-02