Image of Leigh Whannell

Leigh Whannell

Üzgünüz, biyografi bulamadı Leigh Whannell. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 17, 1977 In Melbourne, Australia
Movie/TV Credits:
16
İlk Proje:
In the movie Matrix Reloaded 2003-05-15
Son Proje:
Film Insidious: The Last Key 2018-01-03
Bilinen
Filmografi
Film Insidious: The Last Key Specs 2018-01-03
Film 78/52 Himself 2017-10-13
Film Lavalantula Director 2015-08-08
Film Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 Specs 2015-06-04
Film Cooties Doug 2014-10-10
Film Kurye Gavin 2014-03-10
Film Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 Specs 2013-09-12
Film The Pardon Clement Moss 2013-03-22
Film Crush David 2013-03-13
Film Ruhlar Bölgesi Specs 2010-09-13
Film Baykuş Krallığı Efsanesi Jatt (voice) 2010-07-10
Film Ölüm Emri Spink 2007-08-31
Film Testere 3 Adam 2006-10-27
Film Testere Adam 2004-10-01
Film One Perfect Day Chris 2004-02-19
Film Matrix Reloaded Axel 2003-05-15